Otvoreno 150.000 tekućih računa u Telenor banci

Share this:

Menu
O NAMA MEDIJA CENTAR NOVOSTI I SAOPŠTENJA OTVORENO 150.000 TEKUĆIH RAČUNA U TELENOR BANCI

Share this:

NAZAD
 
25. mart 2016 - Telenor banka otvorila je 150.000-ti tekući račun u Srbiji, nakon godinu i po dana poslovanja. Račun je otvorio Eldar Metović iz Sjenice, a tom prilikom dobio je na poklon telefon Samsung S6.
 
„Telenor banka nastavlja trend rasta, što je još jedna potvrda da smo svojim poslovnim modelom pružili korisnicima potpuno novo iskustvo korišćenja bankarskih usluga. Daljom sinergijom telekomunikacijskih i bankarskih rešenja nastavljamo da predvodimo razvoj onlajn bankarstva u Srbiji i donosimo dalje inovacije na tržište“, kaže Martin Navratil, predsednik IO Telenor banke.


Građani Srbije se sve više okreću onlajn bankarstvu. Tokom prošle godine, broj onlajn transakcija bio je prvi put za milion veći nego na šalterima banaka, dok je već u trećem kvartalu razlika iznosila šest miliona. Prema podacima Narodne banke Srbije, ubrzano raste i broj korisnika mobilnog bankarstva, i to za više od 20% na kvartalnom nivou, dok je u prethodnih godinu dana dupliran. 


Telenor banka predstavlja najbrže rastuću onlajn banku u regionu i svojim korisnicima nudi inovativne servise i omogućava punu kontrolu nad finansijama. Putem mobilne aplikacije karticu Telenor banke moguće je podešavati i prilagođavati ličnim potrebama, a korisnicima su na raspolaganju viševalutni tekući računi, beskontaktno podizanje dinara ili evra na bankomatima, slanje novca na imejl ili mobilni telefon i plaćanje računa u nekoliko klikova.


Za više informacija posetite: www.telenorbanka.rs
 
Telenor banka deo je Telenor grupe, jednog od vodećih svetskih mobilnih operatora, koja ima više od 200 miliona korisnika na 13 tržišta. Telenor je najveći pojedinačni investitor u Srbiji sa početnim ulaganjem od 1,5 milijarde evra. Otvaranjem Telenor banke, Telenor je građanima Srbije ponudio savremene i inovativne onlajn finansijske usluge. Prva mobilna i onlajn banka u zemlji orijentisana je na dnevne transakcije građana i laureat je Američke privredne komore kao Lider promena.
 

 
Kontakt za novinare:
Jelena Stanković, specijalista za komunikacije, Telenor banka, 063 430 117, jelena.a.stankovic@telenor.rs