Irvasi Lola i Lale u Beogradskom zoološkom vrtu zahvaljujući Telenor banci

Share this:

Menu
O NAMA MEDIJA CENTAR NOVOSTI I SAOPŠTENJA IRVASI LOLA I LALE U BEOGRADSKOM ZOOLOŠKOM VRTU ZAHVALJUJUĆI TELENOR BANCI

Share this:

NAZAD
 
Beograd, 27.2.2016. – Beogradski zoološki vrt je, zahvaljujući Telenor banci, postao bogatiji za dva irvasa, jednogodišnjeg mužjaka i ženku. Irvasi su stigli nakon takmičenja u igrici spasipraznike.rs, koje je organizovala Telenor banka na svojoj Fejsbuk strani. Posetioci te društvene mreže glasali su i za nove stanovnike zoo-vrta odabrali imena − Lale i Lola. 
 
„Zadovoljstvo nam je što smo omogućili da Beogradski zoološki vrt prvi put u 70 godina dugoj istoriji dobije za stanovnike par irvasa. Raduje nas što će najmlađi posetioci vrta imati priliku da uživo vide te životinje i saznaju nešto više o njima. Nadam se da će ih deca često posećivati i ulepšati im boravak u Vrtu dobre nade“, istakao je Martin Navratil, izvršni direktor i predsednik IO Telenor banke.
 
 
Za dolazak irvasa u Beogradski zoološki vrt najzaslužniji su korisnici Telenor banke, koji su tokom tromesečnog onlajn takmičenja putem igrice na www.spasipraznike.rs sakupili više od 100.000 virtuelnih 3 u 1 kreditnih kartica. 
 
„U ime zoološkog vrta, zahvaljujem se Telenor banci na velikodušnom poklonu. Irvase smo lepo dočekali, u čemu nam je takođe pomogla Telenor banka uredivši njihov prostor, kao i prostore svih ostalih kopitara. Verujem da će deca uživati u druženju s novim stanovnicima i nadam se da ćemo sledeće godine poželeti dobrodošlicu trećem irvasu, tj. prvom rođenom u našem vrtu“, izjavio je Srboljub Aleksić, v.d. direktor Beogradskog zoološkog vrta.
 
Tokom prvog porodičnog dana koji je organizovala Telenor banka, gosti zoološkog vrta uživali su u druženju sa irvasima. Deca su se prošetala kroz ceo zoo-vrt, obišla i druge životinje, i imala priliku da se takmiče u onlajn igrici #spasipraznike, fotografišu sa irvasima i maskiraju u jednog od njih.   
 
Za više informacija, posetite www.spasipraznike.rs i www.irvaszna.rs. 
 
Telenor banka deo je Telenor grupe, jednog od vodećih svetskih mobilnih operatora, koja ima više od 200 miliona korisnika na 13 tržišta. Telenor je najveći pojedinačni investitor u Srbiji sa početnim ulaganjem od 1,5 milijarde evra. Otvaranjem Telenor banke, Telenor je građanima Srbije ponudio savremene i inovativne onlajn finansijske usluge. Prva mobilna i onlajn banka u zemlji orijentisana je na dnevne transakcije građana i laureat je Američke privredne komore kao Lider promena.
 

 
Kontakt za novinare:
Jelena Srećković, ekspert za komunikacije, Telenor banka, 063 430 192, jelena.sreckovic@telenor.rs