Obaveštenje o lažnoj anketi na društvenim mrežama


Dragi korisnici, 


Na društvenim mrežama pojavio se lažni profil koji koristi ime i logo Mobi Banke, i poziva korisnike da, povodom obeležavanja jubileja, popune lažnu anketu na nebezbednom sajtu kako bi ostvarili pravo na navodnu novčanu nagradu kao i nagradu u vidu mobilnih telefona.

 U slučaju da ste već pristupili sajtu i uneli podatke sa svoje kartice ili ostavili svoje kredencijale,molimo vas da odmah proverite povezane uređaje u aplikaciji Banke na putanji Moja banka/Povezani uređaji i uklonite nepoznate. Takođe molimo vas da se u što kraćem roku obratite našem Kontakt centru na broj 063/9005 ili putem Web aplikacije.

 

Saznajte više na linku. 
 

Prebaci zaradu u Mobi Banku i iskoristi jedinstvenu 5+ ponudu: bez naknade za podizanje novca sa bilo kog bankomata bilo koje banke u Srbiji, bez naknade za održavanje računa, bez naknade za sve domaće transakcije.

 
 


 
 
 

Mobi Banka je uvela Google Pay!

Lako je, pronađi Google Wallet aplikaciju u Google prodavnici i instaliraj je, a potom dodaj svoju platnu karticu, sačekaj verifikaciju i ubuduće vrši transakcije maksimalno sigurno i jednostavno.

 
 
 

Obaveštenje o uvođenju platnog računa sa osnovnim uslugama i izmeni naziva platnog računa


Saglasno Odluci Narodne banke Srbije o platnom računu sa osnovnim uslugama koja se primenjuje od 19.08.2022. godine, Mobi Banka od navedenog datuma korisnicima nudi mogućnost otvaranja i vođenja platnog računa sa osnovnim uslugama.


Korisnici svih platnih računa, odnosno paketa platnih računa imaju pravo da od 19.08.2022. zahtevaju otvaranje računa sa osnovnim uslugama. 
 
 
 

 

Ažuriraj svoje podatke


Kako bi ti sve relevantne informacije u vezi sa Bankom stizale blagovremeno, izuzetno je važno da su svi tvoji kontakt podaci koje imamo ispravni, ažurirani i potpuni: broj telefona, imejl adresa, adresa prebivališta i kontakt adresa. Ovi podaci su ključni i prilikom realizacije određenih vrsta plaćanja, kao i neomatanog korišćenja svih proizvoda.


Putem mobilne aplikacije ili odlaskom u najbližu Yettel prodavnicu imaš mogućnost da jednostavno i brzo ažuriraš svoje kontakt podatke. 
 

Kurs iz menjačnice, komfor aplikacije!


Mobi Banka nastoji da svojim korisnicima ponudi vrlo atraktivne kurseve za razmenu novca u mobilnoj ili internet aplikaciji. 


Za evre, kao najzastupljeniju valutu u Srbiji, Mobi Banka omogućila je ažuriranje kursa u realnom vremenu, a u skladu sa kretanjima na deviznom tržištu.

 

Kursna lista na današnji dan

25.05.2024

Kupovni Srednji Prodajni
EUR 115,1500 117,1154 119,1500
USD 104,5480 108,3399 112,1318
 
 
 
Pogledaj kompletnu kursnu listu
 
Dnevni pregled referentnih kamatnih stopa
 
Referentne vrednosti na dan 24.05.2024.
Vrsta referentne kamatne stope Vrednost
3M Belibor 5.69%
6M Belibor 5.79%

 
 
Obaveštenje o obradi podataka o ličnosti
Ostanite bezbedni - Zaštitite se od phishing internet prevara