Menu
O NAMA MOBI BANKA UPRAVA
 

Uprava

 

Izvršni odbor


 

Predsednica Izvršnog odbora, Milka Rajčević

 

Milka Rajčević je imenovana za predsednicu Izvršnog odbora u decembru 2022. godine. Nadležna je za finansije, rizike, operacije, regulatorne poslove, informacione tehnologije i ljudske resurse. U ulozi Izvršne direktorke finansija, Milka je među zaposlenima sa najdužim stažom u Banci i sastavni je deo menadžment tima od trenutka formiranja Banke koja je usmerena na digitalne bankarske servise i usluge. Njen rad usko je povezan sa razvojem Mobi Banke, od značajne uloge u preuzimanju KBC Banke od strane Telenor Grupe, uz dalja značajna unapređenja poslovanja nakon sticanja akcija Mobi Banke od strane Telenor Grupe pa sve do saradnje sa PPF Grupom na restrukturiranju današnje Mobi Banke.      


Milka poseduje veliko i raznovrsno iskustvo u menadžmentu u domenu finansija i kontrolinga, kao i u okviru saradnje sa Narodnom bankom.  

Svoju profesionalnu karijeru započela je 2008. godine u Raiffeisen Banci, a deo Mobi Banke postala je 2013. godine. po prelasku iz Telenora.  

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, na smeru finansije, bankarstvo i osiguranje. 

Udata je i pasionirana je sportistkinja. 
 
 

Član Izvršnog odbora, Milan Urbašek

 

Upravni odbor


 

Predsednik Upravnog odbora, Vanja StankovićČlan Upravnog odbora, Marek SlačikČlan Upravnog odbora, Majk MišelNezavisni član Upravnog odbora, Boško ŽivkovićNezavisni član Upravnog odbora, Đorđe Đukić 
Organizaciona šema (PDF)