Prijem novca iz inostranstva u Telenor banci bez provizije

Share this:

Menu
O NAMA MEDIJA CENTAR NOVOSTI I SAOPŠTENJA PRIJEM NOVCA IZ INOSTRANSTVA U TELENOR BANCI BEZ PROVIZIJE

Share this:

NAZAD
 
Beograd, 8. april 2015 – Svim korisnicima Telenor banke, pored standardnih, na raspolaganju je još jedna jedinstvena usluga − besplatan priliv novca iz inostranstva. Ta usluga omogućena je svima koji primaju uplate iz bilo kog dela sveta ili Srbije, u jednoj od pet valuta: evro, dolar, funta, franak i norveška kruna.
 
Postupak priliva novca bez nadoknada je jednostavan i samo je potrebno da primalac ima otvoren tekući račun u Telenor banci. Vreme trajanja kompletnog procesa zavisi od inostrane banke iz koje se šalje novac.

„Omogućili smo korisnicima da prime uplatu iz inostranstva bez provizije, u evrima ili jednoj od pet valuta, i da konvertuju evre po povoljnom kursu. Ta pogodnost je još jedan primer naše težnje da finansijske usluge učinimo lakim i jednostavnim, bez plaćanja duplih provizija“, kaže Marko Carević, direktor marketinga Telenor banke. 

Korisnici mogu da promene primljena sredstva po najpovoljnijem deviznom kursu na bankarskom tržištu onlajn ili preko mobilne aplikacije u menjačnici banke. Telenor banka omogućila je besplatno podizanje gotovine u evrima i dinarima na svim svojim bankomatima.

Unapređena mobilna aplikacija

U skladu sa potrebama korisnika, banka nastavlja sa kontinuiranim unapređenjem postojećih servisa, pa su korisnicima od danas na raspolaganju napredne verzije mobilne aplikacije za IOS i Android platforme. Neke od novih funkcionalnosti su otvaranje i zatvaranje štednje po viđenju, kreiranje trajnih naloga, pregled detalja beskamatnog kredita za kupovinu pametnog telefona iz Telenor ponude i dr.
 
Telenor banka deo je Telenor grupe, jednog od vodećih svetskih mobilnih operatora, koja ima više od 192 miliona korisnika na 13 tržišta. Telenor je najveći pojedinačni investitor u Srbiji sa početnim ulaganjem od 1,5 milijarde evra. Otvaranjem Telenor banke, Telenor je građanima Srbije ponudio savremene i inovativne onlajn finansijske usluge. Prva mobilna i onlajn banka u zemlji orijentisana je na dnevne transakcije građana i laureat je Američke privredne komore kao Lider promena u 2014.
 

 
Kontakt za novinare:
Jelena Srećković, ekspert za komunikacije, Telenor banka, 063 430 192, jelena.sreckovic@telenor.rs