Priznanje PC Press-a Telenor banci za najbolju aplikaciju za mobilne uređaje

Share this:

Menu
O NAMA MEDIJA CENTAR NOVOSTI I SAOPŠTENJA PRIZNANJE PC PRESS-A TELENOR BANCI ZA NAJBOLJU APLIKACIJU ZA MOBILNE UREĐAJE

Share this:

NAZAD
 
Beograd, 08.02.2016. – PC Press dodelio je 19. put po redu priznanja za najbolje sajtove, nastupe na društvenim mrežama, kao i za najbolje mobilne aplikacije u 2015. godini. Pobednicima je priznanja uručio Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik časopisa, na svečanom skupu održanom u Skupštini grada Beograda.
 
„Redakcija PC Press-a je nepodeljenog mišljenja da bi ovu aplikaciju trebalo isticati  kao primer visoke funkcionalnosti, jednostavnog i intuitivnog upravljanja i nenametljivog ali lepog dizajna. Lako upravljanje, izbor vidžeta prema interesovanjima i želji predstavljaju, jednom rečju - sve što biste, pored novca, poželeli od banke“, kaže Dejan Ristanović. 

Kao dodatne prednosti mobilne aplikacije Telenor banke, stručni žiri PC Pressa naveo je: jednostavne i brze novčane transakcije, brze povratne informacije o najbližem bankomatu na kome korisnici mogu da podignu, ali i deponovati više valuta (dinare i evre). Takođe, svi menjački poslovi  obavljaju se s telefona  po veoma povoljnom kursu. Pored toga, putem aplikacije Telenor banke novac se može jednostavno prebaciti na bilo koji telefonski broj, čak i ako on nije u Telenor mreži. 

U ime Telenor banke, ovo priznanje primio je Marko Carević, direktor marketinga, i rekao: „Sa više od 100.000 otvorenih tekućih računa u prvoj godini poslovanja, postali smo najbrže rastuća mobilna onlajn banka u regionu. Priznaje PC Press-a za najbolju mobilnu aplikaciju za sve nas je dokaz da smo na dobrom putu, podstrek da nastavimo sa razvojem naprednih finansijskih servisa i da građanima Srbije omogućimo da sve bankarske usluge obave preko svog mobilnog telefona i onlajn.“
 

Telenor banka je jedina koja beleži više od 100.000 jedinstvenih downloadova svoje mobilne aplikacije sa Google Play prodavnice u Srbiji. Upravo zbog pristupačnosti i jednostavnosti korišćenja, ona je najbolje ocenjena online banka u Srbiji. Prema podacima statističke analize Google Play-a, ukupno 2280 korisnika dodelilo je aplikaciji Telenor banke 4,5 zvezdice od mogućih pet.

 
Telenor banka deo je Telenor grupe, jednog od vodećih svetskih mobilnih operatora, koja ima više od 200 miliona korisnika na 13 tržišta. Telenor je najveći pojedinačni investitor u Srbiji sa početnim ulaganjem od 1,5 milijarde evra. Otvaranjem Telenor banke, Telenor je građanima Srbije ponudio savremene i inovativne onlajn finansijske usluge. Prva mobilna i onlajn banka u zemlji orijentisana je na dnevne transakcije građana i laureat je Američke privredne komore kao Lider promena.
 

 
Kontakt za novinare:
Jelena Srećković, ekspert za komunikacije, Telenor banka, 063 430 192, jelena.sreckovic@telenor.rs