Menu
O NAMA MEDIJA CENTAR NOVOSTI I SAOPŠTENJA
 • news-img
  09.11.2022.

  Mobi Banka donirala pola miliona dinara SOS Dečijim selima Srbija

  Društveno odgovornim kompanijama koje podržavaju rad SOS Dečijih sela Srbija ove godine pridružila se i Mobi Banka, donirajući 500.000 dinara Centru za podršku porodici Beograd. Već skoro deset godina, ova organizacija pomaže socijalno ugroženim porodicama da ostanu na okupu i radi na osnaživanju dece i mladih pružajući im priliku za srećnije detinjstvo.

 • news-img
  12.08.2022.

  Mobi Banka obezbedila deep link tehnologiju u mobilnoj aplikaciji

  Mobi banka je svojim klijentima omogućila upotrebu deep link tehnologije za izvršavanje IPS plaćanja na internetu. Klijenti aplikacijom mobilnog bankarstva ove banke mogu da izvršavaju IPS plaćanja na internet prodajnim mestima u samo nekoliko koraka. Da bi platio putem aplikacije mobilnog bankarstva Mobi banke, kupac na internet prodajnom mestu kojem pristupa mobilnim telefonom treba da odabere IPS skeniraj kao načina plaćanja, a nakon toga u listi banaka da izabere opciju Mobi banka. Na taj način kupac će biti preusmeren u svoju aplikaciju, u kojoj će se autentifikovati kako bi potvrdio izvršenje plaćanja.

 • news-img
  05.08.2022.

  OTVORENO PISMO DIREKTORA MOBI BANKE

  Pavel Maco, predsednik Izvršnog odbora Mobi Banke, uputio je otvoreno pismo izvinjenja svim korisnicima nakon prekida u radu sistema Banke početkom nedelje. „Žao nam je što smo izneverili vaše poverenje koje godinama gradimo. Nakon prekida u radu našeg informacionog sistema sa kojima ste se susreli početkom ove nedelje, želeo sam da se lično izvinim ukoliko vam je ova situacija prouzrokovala neprijatnosti“, rekao je Maco. Direktor Mobi Banke objasnio je da se problem desio zbog optimizacije sistema koja je pokrenuta u nedelju, 31. jula, u toku noći, a koja nije bila završena u predviđenom vremenu. Uz povećan obim transakcija i aktivnosti koji su karakteristični za početak meseca, korišćenje aplikacije, plaćanje karticama, kao i uplate i isplate na bankomatima nisu funkcionisali.

 • news-img
  11.07.2022.

  Mobi Banka nagradila učenike generacije: 500.000 dinara za buduće studente

  Maturanti srednjih škola pokazali su se u najboljem svetlu ne samo na maturskim proslavama, već i na prijemnim ispitima. Da trud najuspešnijih bude primećen, pobrinula se Mobi Banka, koja je nagradila desetoro učenika i učenica generacije, svakoga pojedinačno iznosom od 50.000 dinara.

 • news-img
  28.06.2022.

  670 hiljada korisnika Mobi Banke ostvarilo više od 100 miliona transakcija

  Nakon izdavanja više od 100 hiljada potpuno online kredita, Mobi Banka je dostigla i prekretnicu od 100 miliona ostvarenih transakcija i više od 670 hiljada korisnika.