Menu
O NAMA MEDIJA CENTAR NOVOSTI I SAOPŠTENJA
 • news-img
  14.10.2015.

  Telenor banka uvodi prvu onlajn kreditnu liniju

  Telenor banka predstavila je danas prvu ponudu onlajn kreditne linije u Srbiji. Jedinstvena je po tome što sadrži tri proizvoda u jednom. Može se koristiti kao revolving kreditna kartica, kao kredit za refinansiranje postojećih obaveza uz dodatna pristupačna sredstva za potrošnju ili za bezkartična onlajn plaćanja, kao što su računi za infostan ili struju.

 • news-img
  28.09.2015.

  Otvoreno sto hiljada tekućih računa u Telenor banci

  Telenor banka otvorila je 100.000-ti tekući račun u Srbiji i formirala čvrstu osnovu za dalji razvoj onlajn bankarstva. Tom prilikom, Martin Navratil, predsednik IO Telenor banke, pozdravio je stohiljaditu korisnicu, gospođu Aleksandru Taubner i uručio joj Samsung S6-ticu.

 • news-img
  01.09.2015.

  Početak školske godine uz Telenor banku i MasterCard

  Srećan početak školske godine želi vam Telenor banka i MasterCard!

 • news-img
  31.08.2015.

  Prvi rođendan Telenor banke

  Slavimo prvi rođendan i tim povodom smo pripremili određene pogodnosti

 • news-img
  24.06.2015.

  Telenor banka prva u regionu omogućila beskontaktno podizanje gotovine na bankomatima

  Telenor banka omogućila je beskontaktno podizanje gotovine na svojim bankomatima. Korisnici Telenor banke sada mogu još jednostavnije da podignu novac bez ubacivanja kartice u bankomat čime je ubrzan proces isplate gotovine i smanjeno vreme trajanja transakcije. Beskontaktno podizanje gotovine dostupno je na 37 bankomata Telenor banke širom Srbije.

 • news-img
  08.04.2015.

  Prijem novca iz inostranstva u Telenor banci bez provizije

  Svim korisnicima Telenor banke, pored standardnih, na raspolaganju je još jedna jedinstvena usluga − besplatan priliv novca iz inostranstva. Ta usluga omogućena je svima koji primaju uplate iz bilo kog dela sveta ili Srbije, u jednoj od pet valuta: evro, dolar, funta, franak i norveška kruna.

 • news-img
  16.03.2015.

  Otvoren 50.000-ti račun u Telenor banci

  Telenor banka otvorila je 50.000-ti tekući račun otkako posluje na tržištu Srbije. U prvih šest meseci, banka je uspela da formira čvrstu osnovu za dalji razvoj mobilnog bankarstva zahvaljujući sinergiji telekomunikacija i finansijskih usluga, sa prosečnom mesečnom stopom rasta broja otvorenih računa od 53 odsto.

 • news-img
  11.03.2015.

  Potrvda o plaćenim porezima i doprinosima po odbitku za isplaćenu kamatu na deviznu štednju u 2014. godini

  Zahtev za Potvrdu o plaćenim porezima i doprinosima po odbitku (obrazac PPP-PO) za isplaćenu kamatu na deviznu štednju u 2014 godini možete poslati na e-mail adresu banka@telenor.rs

 • news-img
  10.02.2015.

  Mobilna i onlajn banka po meri korisnika

  Telenor banka, u saradnji sa kompanijom Aseko SEE, predstavila je dosadašnji rad i najavila buduće inovacije na prestižnoj međunarodnoj konferenciji Finovate Europe. Predstavljena inovacija omogućiće korisnicima Telenor banke da u budućnosti dobiju personalizovanu ponudu dve industrije na jednom mestu, telekomunikacione i bankarske.

 • news-img
  06.02.2015.

  Domaće inovacije interesantne i van granica Srbije

  Telenor banka i Asseco SEE na vodećoj svetskoj konferenciji o naprednim i inovativnim tehnologijama u oblasti bankarstva i finansija.