Menu
O NAMA MEDIJA CENTAR NOVOSTI I SAOPŠTENJA
 • news-img
  29.11.2021.

  100 hiljada potpuno onlajn kredita u Mobi Banci

  Mobi banka izdala je više od 100 hiljada potpuno onlajn keš kredita, što pokazuje da je, pored digitalizacije transakcionog bankarstva, napravljen ogroman pomak u digitalizaciji kreditnih proizvoda na srpskom tržištu.

 • news-img
  10.09.2021.

  Mobi Banka prihvata UnionPay platne kartice

  Mobi Banka omogućila je prihvatanje UnionPay platnih kartica u okviru svoje mreže na svojih 89 bankomata. Prihvatanje kineske nacionalne kartice u Srbiji rezultat je saradnje uspostavljene između Narodne banke Srbije i UnionPay International.

 • news-img
  19.07.2021.

  Preko eUprave do kredita u Mobi Banci

  Mobi Banka omogućila je svojim korisnicima da potpuno digitalno i automatski prikupe sve neophodne podatke za podnošenje zahteva za keš kredit i druge proizvode Banke u ponudi, kao što su kreditna kartica ili dozvoljeni minus.

 • news-img
  01.07.2021.

  Od početka pandemije Mobi Banka otvorila 131 novo radno mesto, žene čine 71% svih zaposlenih

  Od početka pandemije, koja je postavila do sada neviđene izazove za brojne kompanije, Mobi Banka je zaposlila 131 ljudi, držeći korak sa više od 100 hiljada novih korisnika. Rast otvorenih radnih mesta predstavlja skok od 63 odsto u odnosu na prethodnu godinu, a većina novozaposlenih su žene, koje sada čine 71 odsto ukupnog broja zaposlenih.

 • news-img
  08.06.2021.

  "Kilometar poruka" - humanitarna akcija zaposlenih Mobi Banke

  U humanitarnoj akciji „Kilometar poruka“ zaposleni Mobi Banke sakupili su 305 hiljada dinara pomoći za fondaciju Budi Human, koja pomaže u finansiranju lečenja retkih i teških bolesti. Zaposleni Mobi Banke koji su učestvovali na maratonu, polumaratonu ili šetnji zadovoljstva poslali su po jednu SMS poruku na broj 3030 za svaki pređeni kilometar.