Menu
O NAMA MEDIJA CENTAR NOVOSTI I SAOPŠTENJA
 • news-img
  23.11.2023.

  Yettel i Mobi Banka omogućili potpisivanje ugovora bez papira

  Mobi Banka je prva banka u Srbiji koja omogućava potpisivanje dokumentacije na ovaj način svim korisnicima koji se odluče za beskamatni kredit pri kupovini mobilnih uređaja.

 • news-img
  18.10.2023.

  Još Jedna U Nizu Promena: Mobi Banka Uvela Apple Pay

  Od danas je svim korisnicima Mastercard kartice Mobi Banke dostupna usluga Apple Pay, ukoliko koriste iPhone, iPad ili iWatch uređaje. Svi korisnici mogu brzo i komforno zameniti novčanik telefonom i sva mobilna, bezgotovinska plaćanja obavljati tako jednostavno.

 • news-img
  13.10.2023.

  MOBI BANKA UVODI DIGITALNE NOVČANIKE: GOOGLE PAY PRVI U NIZU

  Klijentima Mobi Banke koji koriste Mastercard kartice i Android mobilne uređaje od danas je dovoljan samo telefon ili pametni sat kada se nađu ispred POS terminala: sa uvođenjem Google Pay usluge za mobilna plaćanja, bezgotovinska plaćanja u Mobi Banci postala su još jednostavnija, bezbednija i brža.

 • news-img
  24.04.2023.

  Mobi Banka je projurila Beogradskim maratonom! :)

  Ove godine, među više od 10.000 trkača i naših 20 koleginica i kolega obulo je patike za trčanje i učestvovalo u polumaratonu, trci na 10 km ili trci zadovoljstva.

 • news-img
  27.03.2023.

  Novi predsednik Izvršnog odbora Mobi Banke

  Nakon svih neophodnih odobrenja Narodne Banke Srbije, prvu digitalnu banku u regionu predvodiće Aleksandar Bogdanović na poziciji predsednika Izvršnog odbora Mobi Banke.