Menu
NAZAD
 

Obaveštenje o lažnoj anketi na društvenim mrežama


Dragi korisnici,
 
Na društvenim mrežama pojavio se lažni profil koji koristi ime i logo Mobi Banke, i poziva korisnike da, povodom obeležavanja jubileja, popune lažnu anketu na nebezbednom sajtu kako bi ostvarili pravo na navodnu novčanu nagradu kao i nagradu u vidu mobilnih telefona.
 
U cilju bezbednosti vaših podataka, molimo vas da ne pristupate ovoj anketi i ne ostavljate svoje lične podatke. Dodatno, podsećamo vas da svoje podatke i kredencijale za pristup aplikacijama ne otkrivate nikome i ne čuvate u pretraživaču. U slučaju da ste već pristupili sajtu i uneli podatke sa svoje kartice ili ostavili svoje kredencijale,molimo vas da odmah proverite povezane uređaje u aplikaciji Banke na putanji Moja banka/Povezani uređaji i uklonite nepoznate. Takođe molimo vas da se u što kraćem roku obratite našem Kontakt centru na broj 063/9005 ili putem Web aplikacije. 
 
Ujedno, koristimo ovu priliku da još jednom istaknemo da Mobi Banka ima samo jedan zvanični profil na društvenim mrežama Facebook i Instagram, gde možete pronaći sve relevantne informacije. 
 
Kako da se zaštite od phishing internet prevara, pogledajte ovde.
 
Vaša,
Mobi Banka