Menu
NAZAD
 

Obaveštenje o privremenoj nedostupnosti usluga


Dragi korisnici,

Želimo da vas obavestimo da ćemo tokom predstojećeg vikenda izvršiti unapređenje sistema, i to od subote, 23.03.2024. u 01:00 časova do nedelje, 24.03.2024. godine u 23:00 časova. 

U ovom periodu, privremeno će biti nedostupne sledeće usluge: 
Pristup mobilnoj i internet aplikaciji,
Onlajn kartična plaćanja koja zahtevaju jednokratnu lozinku,
Uplate i isplate u evrima debitnim karticama na bankomatima Mobi Banke.

Takođe, moguće su poteškoće i prilikom korišćenja pojedinih usluga. Kontakt centar i naši kreditni savetnici će imati ograničene mogućnosti podrške kada su u pitanju privremeno nedostupne usluge.

Dostupne usluge:
Dina i Debit Mastercard® kartica - možete da obavljate plaćanja na prodajnim mestima, uplate i isplate u dinarima na bankomatima Mobi Banke i isplate na bankomatima ostalih poslovnih banaka.
Kreditna Mastercard® kartica - možete da neometano obavljate plaćanja na prodajnim mestima, kao i da podižete novac na bankomatima Mobi Banke.

Napomena: tokom najavljenih radova na raspolaganju za kartična plaćanja će vam biti dostupna sva sredstva pristigla na vaš tekući račun do petka 22.03.2024. godine, do 23:00 časova, kao i sve uplate izvršene na bankomatima i tokom vikenda.

Savetujemo da pre početka radova obezbedite dovoljno novca na svom računu kako biste neometano mogli da vršite plaćanja karticama.

Hvala na razumevanju.

Vaša,
Mobi Banka