Menu
 
 
 

Kredit za telefon

 
 

Kredit Mobi Banke za kupovinu uređaja iz Telenor ponude korisnicima omogućava:


  • Umanjenje na mesečnu pretplatu za odabrani tarifni paket u Telenoru uz koji je moguća kupovina telefona na 12 ili 24 rate; 
  • Cenu uređaja koja je ista za sve tarifne pakete;
  • Kupovinu odabranog mobilnog telefona na 12 ili 24 mesečne rate putem kredita Mobi Banke;
 

Detalji ponude

 

Kupovina novog uređaja uz kredit Mobi Banke


Uz kredit Mobi Banke, kupovina uređaja na 12 ili 24 mesečne rate dostupna je za sve postpejd tarifne pakete za fizička lica, iz aktuelne ponude Telenora, čija osnovna mesečna pretplata iznosi minimum 1495 RSD. Korisnik kupovinom uređaja  ostvaruje pravo na umanjenje mesečne pretplate. Visina umanjenja zavisi od Telenor tarifnog paketa koji korisnik odabere.


Za podnošenje zahteva za kredit za telefon potrebno je da imaš otvoren tekući račun u Mobi Banci, bez mesečne naknade za održavanje računa, i bez naknade za izdavanje debitne platne kartice. 


Novi postpejd korisnici uz uplatu minimalnog ili većeg iznosa učešća na licu mesta gotovinom, karticom ili čekovima građana, mogu da izaberu da ostatak iznosa ili samo jedan deo otplate na rate. Prevremena otplata kredita je uvek dostupna uz zadržavanje perioda otplate i smanjenja mesečnog iznosa rate.Takođe, postojeći postpejd korisnici mogu kupiti uređaj na ovaj način, pod uslovom da nemaju ugovornu obavezu ili ukoliko je do isteka ugovorne obaveze ostalo manje od 30 dana. Aktuelnu ponudu uređaja u Telenoru možete pogledati ovde.


Jedan korisnik može istovremeno da ima onoliko paralelnih kredita koliko ima pretplatničkih postpejd brojeva. To znači da na jednom postpejd broju korisnik može imati samo jedan aktivan kredit.Telefon na rate je dostupan svim fizičkim licima koji su državljani Republike Srbije, bilo da su postojeći ili potencijalni korisnici Mobi Banke ili Telenora.

 

Reprezentativni primer na 12 mesečnih rata

Reprezentativni primer na 24 mesečne rate