Menu
 
 
 

Kredit za telefon

 
 

Kredit Mobi Banke za kupovinu uređaja iz Yettel ponude korisnicima omogućava:


  • Umanjenje na mesečnu pretplatu za odabrani tarifni paket u Yettelu uz koji je moguća kupovina telefona na 12 ili 24 rate; 
  • Cenu uređaja koja je definisana prema tarifom paketu;
  • Kupovinu odabranog mobilnog telefona na 12 ili 24 mesečne rate putem kredita Mobi Banke;
 

Detalji ponude

 

Kupovina novog uređaja uz kredit Mobi Banke


Uz kredit Mobi Banke, kupovina uređaja na 12 ili 24 mesečne rate dostupna je za sve definisane postpejd tarifne pakete za fizička lica, iz aktuelne ponude Yettela. Korisnik kupovinom uređaja ostvaruje pravo na umanjenje mesečne pretplate.

Visina umanjenja zavisi od Yettel tarifnog paketa koji korisnik odabere. 

U slučaju kašnjenja u plaćanju mesečnih rata Mobi Banci, Yettel ima pravo da ukine dodeljeni popust na mesečnu pretplatu.


Za podnošenje zahteva za kredit za telefon potrebno je da imaš otvoren tekući račun u Mobi Banci, koji može biti bez mesečne naknade za održavanje računa, i bez naknade za izdavanje debitne platne kartice, u zavisnosti od izabranog paketa računa.


Novi postpejd korisnici uz uplatu minimalnog ili većeg iznosa učešća na licu mesta gotovinom, karticom ili čekovima građana, mogu da izaberu da ostatak iznosa otplate na rate. Postojeći korisnici koji ispunjavaju uslove za obnovu ugovora mogu na isti način kupiti uređaj. 


Prevremena otplata kredita je uvek dostupna uz zadržavanje perioda otplate i smanjenja mesečnog iznosa rate. 


Aktuelnu ponudu uređaja u Yettelu možete pogledati ovde.


Jedan korisnik može istovremeno da ima onoliko paralelnih kredita koliko ima pretplatničkih postpejd brojeva. To znači da na jednom postpejd broju korisnik može imati samo jedan aktivan kredit. Telefon na rate je dostupan svim fizičkim licima koji su državljani Republike Srbije, bilo da su postojeći ili potencijalni korisnici Mobi Banke ili Yettela.


 

Reprezentativni primer na 12 mesečnih rata

Reprezentativni primer na 24 mesečne rate